Menu
Skip to content

Domotica

Iets wat helemaal bij deze tijd hoort is domotica. Domotica is een tool om elektronica en huisnetwerken te automatiseren in een woning of kantoorpand. Hierbij worden verschillende elektronische toepassingen met elkaar verbonden door middel van een smart device. De mogelijkheden met domotica zijn bijna eindeloos, wat het wonen, leven en werken een stuk eenvoudiger en relaxter maakt.

Wat zijn de mogelijkheden van domotica?

Als u uw woning of bedrijfspand wilt automatiseren kunt u altijd bij ons terecht. Nadat we eerst een kennismakingsgesprek hebben gevoerd, analyseren wij de situatie en gaan wij aan de slag om uw wensen uit te werken.

Domotica kan worden toegepast voor iets eenvoudigs, zoals het automatisch openen van een winkeldeur als iemand hem nadert of het automatisch verlichten van de hal als er wordt aangebeld. Ook voor thuis kunt u domotica aanschaffen voor onder andere verwarming, airconditioning en verlichting. Wilt u dat uw verlichting op een standaard tijdstip aan gaat? Dan kunt u dit zo regelen met uw smartphone of tablet. Of wilt u uw gordijnen automatisch dicht doen en uw verwarming of airco aanzetten? Dan kan dit allemaal eenvoudig geregeld worden door middel van een app. Zo kunt u eenvoudig de aangesloten apparaten bedienen waar en wanneer u wilt.

Aangezien domotica voor sommigen misschien een onbekend fenomeen is, kunt u altijd bij ons terecht voor vragen. Dit kan door middel van het invullen van ons contactformulier, telefonisch of u kunt contact met ons opnemen via de e-mail. Ook als u domotica wil installeren kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier, per telefoon of per e-mail. Wij komen dan langs voor een kennismakingsgesprek en analyseren de situatie, om zo de juiste kwaliteit te leveren conform uw wensen en de situatie.

Contact

Gezelstraat 20, 2671BW Naaldwijk

Volg ons