Menu
Skip to content

Elektra

Eén van onze voornaamste diensten is elektra. Wij verrichten onze elektrawerkzaamheden voornamelijk in de woning-, utiliteits- en tuinbouw. Voor alle elektra in en rondom uw huis of bedrijf kunt u bij ons terecht. Dit kan variëren van het verhelpen van een storing tot het installeren van complete duurzame, technische voorzieningen in een bedrijfspand.

Verlichting

De verlichting die wij aanbrengen bestaat uit allerlei verschillende soorten. Zo kunnen wij voor iedere situatie de juiste en gewenste verlichting leveren. Wij passen het ontwerp volledig aan op basis van uw wensen en de situatie. Door onze goede samenwerking met lichtarchitecten en groothandels vergroten wij onze kennis op het gebied van verlichting, waardoor wij een goed lichtplan kunnen ontwerpen en zo de gewenste kwaliteit leveren. Dit stellen wij volledig af op uw woning, kantoor- of bedrijfspand. 

Ledverlichting

Ook voor ledverlichting kunt u bij ons terecht. De laatste jaren is ledverlichting enorm ontwikkeld en zijn de mogelijkheden eindeloos. Deze grote ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat de halogeen- en spaarlampen nauwelijks meer aanwezig zijn in een woning, bedrijfspand of benzinepomp. Het idee dat ledverlichting altijd fel en ongezellig was is ook verleden tijd, tegenwoordig is er steeds meer sfeervolle ledverlichting. Bovendien is het energiebesparend en gaat het vele malen langer mee dan halogeen- en spaarlampen. 

Naast bovengenoemde voordelen van ledverlichting komt u ook in aanmerking voor de EIA (Energie-Investeringsaftrek). 

Bent u geïnteresseerd in onze diensten om bij u thuis of in uw bedrijf de verlichting te plaatsen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier, per telefoon of per e-mail. Wij komen vervolgens langs voor een kennismakingsgesprek en analyseren de situatie, zodat wij in staat zijn om aan uw wensen te voldoen en de juiste kwaliteit te leveren. Uw tevredenheid staat bij ons voorop! 

Contact

Gezelstraat 20, 2671BW Naaldwijk

Volg ons