Menu
Skip to content

NTA8220 of NEN3140 inspectie en keuring elektrische installatie

Vraagt uw verzekeraar om een keuring van de elektrische installatie? Veel verzekeraars en/of tussenpersonen vragen naar een NEN3140 keuring echter sluit deze norm niet meer aan bij de verzekering. Er is namelijk een nieuwe standaard op het gebied van elektrische keuringen: NTA8220 Scope 10. Uiteraard adviseren wij u over de juiste norm voor uw bedrijf en verzekering.

Hoe gaat een inspectie en keuring van de elektrische installatie in zijn werk?

Ten eerste wordt bepaald welke norm of methode voor uw bedrijf van toepassing is. Vervolgens wordt de inspectie uitgevoerd op locatie door een onafhankelijke partner. Na de keuring ontvangt u een uitgebreide rapportage waarin alle gegevens van uw installatie worden genoteerd en de geconstateerde gebreken zijn beschreven.

Dit rapport nemen wij met u door waarbij we gezamenlijk bepalen wat de juiste oplossing is voor het probleem. Vervolgens kunnen wij alle gebreken voor u herstellen. Tot slot kunnen wij een herkeuring laten uitvoeren door de onafhankelijke partner waarbij u een gewijzigde rapportage ontvangt. Als alternatief kan er ook door ons een herstelverklaring geschreven worden waarbij wij verklaren dat de geconstateerde gebreken vakkundig zijn hersteld of verholpen.

Contact

Gezelstraat 20, 2671BW Naaldwijk

Volg ons