Menu
Skip to content

Totaalprojecten

Naast de elektra en beveiliging die wij leveren, is het ook mogelijk om ons in te huren als aannemer voor een totaalproject. Wij hebben vertrouwde partners in verschillende branches, zoals stukadoors, loodgieters, tegelzetters, schilders, timmermannen en nog veel meer. Hierbij worden de werkzaamheden op het gebied van elektra en beveiliging door ons uitgevoerd volgens uw wensen. Ook voor het verduurzamen bent u bij ons aan het goede adres. U kunt bij ons altijd een offerte aanvragen indien u op zoek bent naar een aannemer voor een totaalproject.

Één aanspreekpunt

Tijdens het project zijn wij het aanspreekpunt voor u. Zo verzorgen wij de volledige communicatie tussen u en de aannemers, waardoor wij deze zorgen voor u wegnemen. Bovendien worden de communicatielijnen hierdoor korter en efficiënter. Om uw wensen werkelijkheid te maken garanderen wij u betrouwbaarheid, veiligheid, eerlijkheid, flexibiliteit en proberen u zo snel mogelijk te helpen. De klanttevredenheid staat bij ons voorop, die wij willen verkrijgen door goede kwaliteit te leveren. Zo zijn wij voor u een goede keuze om uw totaalproject aan uit te besteden.

Contact

Heeft u interesse om uw project door ons te laten uitvoeren? Neem dan contact op met ons via ons contactformulier, per telefoon of per e-mail. Vervolgens nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek en analyseren wij de situatie, waardoor wij onze werkzaamheden volledig aan uw wensen en de situatie kunnen aanpassen.

Contact

Gezelstraat 20, 2671BW Naaldwijk

Volg ons